Dieptereiniging: Keukens en Sanitair

Keukens

Hygiëne is nergens zo belangrijk als in de keuken. Op z’n minst één keer per jaar heeft een keuken een grondige schoonmaak nodig, waarbij alle onderdelen uit elkaar worden gehaald en grondig worden schoongemaakt.

De meest voorkomende vervuiling in keukens bestaat uit vetresten, koolaanslag en kalk. Wij hebben hier speciale schoonmaakprogramma’s voor waarmee onze gespecialiseerde werknemers zelfs de moeilijkst bereikbare plekken weer hygiënisch schoon krijgen.

Een schone, hygiënische en daarmee ook betrouwbare keuken is niet alleen belangrijk voor uw medewerkers, maar ook goed voor de levensduur van uw apparatuur.

Sanitair

Ook voor sanitaire reiniging is het belangrijk deze periodiek te laten plaatsvinden. P.H.S. zet hiervoor medewerkers in die een Fantomat machine gebruiken. De schoonmaak van sanitair omvat:

  • Het reinigen van de tegelwanden;
  • Het reinigen van randen, richels, deuren;
  • Het reinigen van luchtroosters en toiletgarnituur;
  • Het demonteren, reinigen en monteren van de lampenkappen en het doorspoelpaneel;
  • Het reinigen van het planchet, wasbak, toiletpot en urinoirs;
  • Het in- en uitwendig reinigen van de zwanenhalzen;
  • Het reinigen van de kitranden met behulp van stoom;
  • Het desinfecteren van de groepen;
  • Het schrobben van de vloeren.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Een offerte tegen de scherpste prijzen voor u op maat! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!