Over Ons

P.H.S. Services hecht grote waarde aan de kwaliteit van het schoonmaken. Wij vinden hygiëne de belangrijkste voorwaarde voor een gezonde en fijne werkomgeving.

Wij nemen u de schoonmaakzorgen uit uw handen, zodat u zich op uw eigen business kunt richten. Elke opdrachtgever is uniek, wij gaan daarom altijd eerst met u om tafel om te bespreken wat uw behoeftes en verwachtingen zijn.

Wij geven u vanuit ons professionele inzicht een deskundig, op uw situatie toegesneden advies. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd mailen of bellen, want: wij weten wat schoonmaken is en zijn u graag van dienst… vanzelfsprekend!

Onze partner

cleaningvec

Wij streven naar perfectie

Wij investeren daarom veel in de opleiding van onze mensen en trainen onze objectleiders in communicatie. We denken in oplossingen en reiken onze schoonmaakmedewerkers de nieuwste kennis aan op het gebied van schoonmaakmaterialen, -middelen en -methodes.

U werkt bij ons met een vaste contactpersoon. Deze ziet er op toe dat afspraken worden nagekomen. Wij hebben een eigen meetinstrument ontwikkeld om de kwaliteitsbeleving van de klant te meten: het Dagelijks Kwaliteitscontrole Systeem.

Wij maken graag tijd vrij om de uitkomsten regelmatig te bespreken: het werk moet immers écht goed zijn.

Wat onze klanten zeggen...

  KlantKlantKlant
 • Alles ziet er weer ‘spik en span’ uit.
  Klant
 • Afspraak blijkt bij PHS ook echt afspraak te zijn.
  Klant
 • Ze kijken verder dan hun neus lang is.
  Klant

Werken bij PHS Services

Waarom zou je bij P.H.S. Services willen werken? P.H.S. Services is een bedrijf waar een unieke werksfeer hangt. Iedereen wordt op de zelfde manier behandeld en benaderd. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze medewerkers, want zonder tevreden medewerkers geen tevreden klanten.

iconAbout1